D.İ.B Prof. Dr.Mehmet GÖRMEZ'İN ORDU ZİYARETİ BELLİ OLDU

Tarih  Tarih : 28 Ekim 2013, 15:35

12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

DİYANET İŞLERİ BAŞKANININ ZİYARETİ
Ordu İl Müftüsü Mustafa Kolukısaoğlu,"Diyanetİşleri Başkanımız Sayın Mehmet Görmez 31 Ekim tarihinde ilimizi ziyaret edecektir" dedi.Kolukısaoğlu, Görmez'in Ordu ziyaretinde çeşitli programlara katılacağını söyledi.
31 Ekim'de gerçekleşecek ziyarette, Ordulular olarak Görmez'i en iyi şekilde ağırlayacaklarını ifade eden Kolukısaoğlu, şöyle konuştu:"Diyanet İşleri Başkanımız Sayın Mehmet Görmez 31 Ekim tarihinde ilimizi ziyaret edecektir.
Sayın başkanımız programı kapsamında ilk olarak saat 11.30'da İl Müftülüğümüzü ziyaret edecektir. Ardından ise sırasıyla sayın valimiz Kenan Çiftçi ve belediye başkanımız Sayın Seyit Torun'u makamlarında ziyaret edecektir.
14.30'ta Hafızlık Kuran Kursu açılışına katılacak Sayın Görmez, din adamlarıyla bir araya gelerek ilimizdeki ziyaretini tamamlayacaktır."

Yazdırılabilir Sayfa Yazdırılabilir Sayfa | Word'e Aktar Word'e Aktar | Tavsiye Et Tavsiye Et | Yorum Yaz Yorum Yaz

En Çok Okunan Haberler

Çaybaşı Müftülüğü Resmi Web Sitesi